Известие

Collapse
No announcement yet.

Как се сваля халоген на Алфа 146 ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как се сваля халоген на Алфа 146 ?

Как да си сменя крушката на халогена ?
    ALFA ROMEO 146 1.4 16V T.SPARK 2000г.

отзад, сваляш капака, махаш пластинката... и готово... як подпис... Христолов е номер едно, голям приятел ми е

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Разбирам колко голям приятел ти е ..... щом и името не му знаеш даже А иначе за халогена, като пипам под бронята има една дупка с болт. От там ли?

Comment

Re: Как се сваля халоген на Алфа 146 ?

Първоначално публикувано от HooL
        Вдигаш предния капак на колата. Точно над фаровете има отвори колкото да бръкнеш с показалеца и да натиснеш надолу пластмасовото капаче за да се освободи и го изваждаш! После освобождаваш лампата като натискаш двете скоби/телчета/ навътре и встрани! Сменяш лампата, но като я монтираш по обратния ред гледай правилно да е фиксирана с отрязъка от цокъла и фиксиращата пъпка! После внимаваш на капачето двете долни крачета да си влязат в отворите, натискаш го към фара до упор и прищтракване! Успех!
        Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Разбирам колко голям приятел ти е ..... щом и името не му знаеш даже А иначе за халогена, като пипам под бронята има една дупка с болт. От там ли?
          бе питай го за колоездачите па да видим

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Добре, другия път преди да хвърля паве по мерцедеса му ще го питам Незнам как си се запознал с това олицетворение на селянията в България.

Вдигаш предния капак на колата. Точно над фаровете има отвори колкото да бръкнеш с показалеца и да натиснеш надолу пластмасовото капаче за да се освободи и го изваждаш! После освобождаваш лампата като натискаш двете скоби/телчета/ навътре и встрани! Сменяш лампата, но като я монтираш по обратния ред гледай правилно да е фиксирана с отрязъка от цокъла и фиксиращата пъпка! После внимаваш на капачето двете долни крачета да си влязат в отворите, натискаш го към фара до упор и прищтракване! Успех!
            Мерси за пояснението

Comment

ne0 знаеш ли чичо ти Митко Христолов от каде е като ти е голям приятел колега извинявам се за спама по темата ти
              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

не аз с брат му се имам па и няма значение, уредиха около 50 деца колоездачи с шпайкове Диадора.. пичове са
                ама има ли по-яка ЕС КЛАСА А? е тва е класа 600

Comment

пич е калофер щото е работяга и е земен човек трябваше и на нашите момчета да облекат със нещо я някоя преммика я нещо друго а диадората секи я знае от едно време
                  АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Е тва е С класа

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                      не аз с брат му се имам па и няма значение, уредиха около 50 деца колоездачи с шпайкове Диадора.. пичове са
                      ама има ли по-яка ЕС КЛАСА А? е тва е класа 600
                      Ееее тва за сефте да чуя, че бат Митьо обратното на градското да е дал пари е така, без да има изгода от това

Comment

Тц тц тц.. баси темата успех в развитието Ви
                        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Re: Как се сваля халоген на Алфа 146 ?

Първоначално публикувано от JORDI
                          Това на мен ми прилича на описание как се сменя кришката на късите светлини! Човека пита за халоген! Достъпа до халогена отгоре не е невъзможен, но е трудно. Иначе изодзад се сменя крушката, както е казал Ne0, но според мен ще ти е по-лесно ако има как да бръкнеш изотдолу..
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
                          EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

крушка!

...кришката на късите светлини...
                            Не само на къси, но и на дългите съм ги сменял по начина по който съм обяснил! А иначе всичките крушки са халогенни /къси,дълги и за мъгла/ и са Н1. Остава колегата HooL да уточни кои са му за смяна
                            Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Еми фаровете, които са доло на бронята. Аз само за тях знаех, че се казват халогени, но явно съм в грешка JORDI дано знаеш как се сменят и те да обясниш

Comment

Working...
                              X